top of page

ONZE
WEBSITES

Op maat voor u gemaakt door online specialisten

Goed leesbaar op alle apparaten, dus ook op mobiel 

uitstekende service 

 

Vier belangrijke check punten waar wij veel waarde aan hechten:

Vindbaarheid

Gebruiksvriendelijkheid

Mobiele leesbaarheid

Techniek

 

Een website die past bij uw verhaal


Wij helpen u als ondernemer aan een goede website. Een website die bij uw verhaal past, in het oog springt en die op alle apparaten werkt. Gemaakt door professionele designers en online gedreven copywriters.

 

Website laten maken door online specialisten


Samen met u bepalen wij wat qua tekst en beeld het beste bij uw bedrijf past. Onze ervaren copywriters schrijven vakkundige webteksten die ook nog eens goed gevonden worden. Vervolgens ontwerpen onze professionele designers een website die bij uw verhaal past. Kortom, een mooie site die uw bedrijf lekker overzichtelijk presenteert.

 

Goed leesbaar op alle apparaten


Steeds meer van uw klanten zoeken naar bedrijven via hun smartphone of tablet. Google geeft zelfs voorrang in de zoekresultaten aan websites die voor mobiele apparaten geoptimaliseerd zijn. Wij vinden uw vindbaarheid belangrijk. Daarom bouwen wij al onze websites volgens een responsive design.


Service

Een website zonder service is als een auto zonder onderhoud. Daarom is de hosting van uw website én het technisch onderhoud van het CMS onderdeel van uw aankoop. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Dan helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag op weg. Wenst u regelmatig contact over de optimalisatie van uw website? Ook dat kan. Een persoonlijke website specialist helpt u daar graag bij.

 

Prijstabel

Bij Buro Kopkracht kunt u kiezen voor een overeenkomst van 1, 2 of 3 jaar. Net wat u het beste past. Hoe langer u uw website heeft, hoe goedkoper het voor u is. Na de looptijd van uw overeenkomst wordt uw overeenkomst automatisch met 1 jaar verlengd.

 


Onze klantenservice

Als u vragen, advies of hulp nodig heeft vinden wij het belangrijk dat u als ondernemer goed en snel geholpen wordt. Onze medewerkers worden regelmatig getraind, beschikken over de kennis van al onze producten en willen u daarbij graag van dienst zijn. Wij willen u uitstekend en snel kunnen helpen en daarom meten wij voortdurend onze service. Na het contact met een van onze collega's van de klantenservice vragen wij u een korte vragenlijst in te vullen. De feedback geeft de medewerker inzicht in de kwaliteit van de geboden service en uw tevredenheid. Deze resultaten worden door een onafhankelijke partij verzameld en verwerkt. Om u en andere ondernemers in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, is uw feedback zeer waardevol voor ons.

 

 

bottom of page